FORLOREN KÆNGURU
4 personer

600 g hakket oksekød
1 reven gulerod
2 tsk. Vegemite
1 spsk. hakket persille
2 1/2 dl. rasp
3 spsk. tomat puré;
1 tsk. fransk sennep
1 let pisket æg
2 1/4 dl. revet ost
~~~~~~~~

  1. BLAND alle ingredienser og rør godt sammen. Læg blandingen i en bageform foret med staniol.
  2. BLAND en lille smule tomat puré og sennep. Fordel blandingen over kødranden og drys med revet ost.
  3. BAG ved 190oc i 45 - 50 minutter.
Skær kødranden i tynde skiver og server med chutney og salat.

10 MINUTTERS SATAY BEEF STIR FRY
4 personer

1 løg i skiver
2 forårsløg skåret i stykker af 3 cm.
2 tsk. grøn Thai style puré, eller almindelig karry
500 g. inderlår eller tyksteg af oksesteg, skåret i tynde strimler
2 tsk. Vegemite
1 dl. kokosmælk
2 spsk. jordnøddesmør (grov)
2 spsk. hakket frisk koriander
~~~~~~~~
 

  1. OPVARM wok eller stegepande, hæld en smule olivenolie i.
  2. TILSÆT løg, forårsløg, puré eller almindelig karry pulver. Steg i 3 minutter eller indtil løgene er bløde.
  3. TILSÆT kødet og steg det brunt. Tilsæt Vegemite, kokosmælk og jordnøddesmør. R&ør indtil en puré er dannet
  4. TILSÆT koriander og server med dampede ris.