[ BACK | DOWNUNDER.DK ] Copyright downunder.dk © 1997 - 2003


Australiens Hjerte er Rødt : Anne & Ove Kjær
Forlaget Bogan - ISBN 87 7466 281 3

"På 10 måneder kørte Anne & Ove Kjær rundt om Australien - fra Perth til Perth. Hun kørte på en mindre Suzuki, han på en større BMW Den sidste så stor at den kunne trække en sidevogn"

Følg med i denne fantastiske beretning om en på en gang spændende og utroligt levende beskrevet rejse rundt om det australske kontinent. Mødet med den australske Outback og den australske befolkning. Møde og gensyn med familie og andre australiensfarende. Flere gange gribes man af beretningen og mærker nærmest det røde sand knase mellem tænderne. Bogen er både et kært gensyn til Australien og en god referencekilde til forberedelserne til en tur.

"Tanami Track er bestemt ikke bedre end Gibb. Flere steder er der dybe mudderspor hvor vejen er blevet pløjet op af tunge lastbiler. Vi møder flere Roadtrains og bliver forbavsede over deres hensynsfuldhed. til trods for at det er kæmpe Mack eller Kenworth biler med 3 anhængere hvorpå der står kvæg i to etager sagtner de farten og trækker ind til siden for at give os plads. Når de passerer hilser de med kompreshornet så jeg er ved at flyve af cyklen af skræk."

Læs evt. mere om bogen på dens egen hjemmeside.

Anmeldt i oktober 1998 af Frank Steen Andersen, Forlaget Sophus